Städfirma i Bromma - kontorsstädning är mer än lyx

Vi människor jobbar bättre i en städad miljö. Att se till att kontoret i Bromma är rent är alltså en investering i företaget på mer än ett sätt. Se till att lokalen hålls ren av en städfirma.

Med hjälp av en städfirma i Bromma kan du hålla företagslokalerna rena. Detta är något som påverkar hela företaget positivt. Då behöver ingen ta tid från sitt arbete för att städa upp på kontoret. Samtidigt trivs alla bättre när det är städat runt omkring dem. Kontoret blir något av ett andra hem, så det är viktigt att trivas bra. När det är städat i vår omgivning kan vi tänka bättre och slipper frustration och vantrivsel.

Kontorsstädning av en städfirma bidrar till bättre hälsa

Med regelbunden städning minskar smittorisken bland de anställda. Virus och bakterier får då inte ligga kvar och gro, utan blir bortstädade. Ett klassiskt ställe som ofta kan glömmas bort är handtaget in och ut från toaletten samt spolknappen. Dessa ställen kan sprida smitta som ingen annanstans. När den första tar i handtaget med otvättade händer så sprider den bakterierna. Sedan kommer nästa och även om denne har tvättat händerna så får den personen massor av bakterier på händerna från den förste. Dessa bakterier kanske sedan förs till ögon, näsa eller mun. Kontorsstädning av ett professionellt företag är alltså ingen lyx, utan en nödvändighet. På så vis minskas sjukskrivningar och ökas trivseln på företaget. Det är helt enkelt något som är till fördel för både anställda och chefer.

22 Aug 2021

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.