Så hittar du hemstädning i Södermalm

Är du less på att bara städa och städa där hemma? Att städa hemma är ju som rena rama Sisyfos-arbetet. Ni vet den stackars Sisyfos i grekisk mytologi som hade gjort en grekisk gud arg och fick i uppgift att rulla upp en sten till toppen av berget som straff. Varje gång som han nästan var uppe på toppen av berget med stenen, så tappade han alltid greppet om den så att den rullade ner igen och så fick han hålla på det meningslösa arbetet som aldrig tog slut. Så kan hemstädningen verkligen kännas, just som man är färdig och hemmet är skinande rent, kommer barnen hem (eller mannen) och sedan efter några dagar ser det likadant ut igen. På samma sätt kan det kännas med hemstädning då man aldrig blir färdig och det tar aldrig slut. Just som man har städat, får man sedan börja om igen; samma sak varje vecka.

Skaffa hemstädning med städbolag

Då kan man slippa det jobbiga Sisyfos-arbetet, kan man istället anlita en städfirma som tar på sig Sisyfos-arbetet, så att du slipper det. För dem spelar det ju ingen roll vad ni i familjen gör, eller hur länge som städningen håller sig. De går bara till nästa ställe där de ska städa. Sedan återkommer de nästa vecka för att uträtta sin hemstädning hemma hos dig. Om du bor i Stockholm och letar efter hemstädning på Södermalm kan du alltid börja med att googla "hemstädning Södermalm" för att få kontaktuppgift till några städbolag som arbetar med hemstädning på Södermalm. Efter det är det bara att ta kontakt och be om offert och referenser. Klart! Och sedan behöver du inte bry dig mer om det.

Hemstädning populärt och växt mest

När vi sedan har anlitat hemstädning är det ju så fiffigt att man kan dra av på inkomstskatten, via Rut-avdraget på det. De har ju höjt summan som man får dra av numera men aldrig mer än 30 procent av hela kostnaden per år och per person. All som bor i bostaden och är över 18 år får dra av, som betalar för den. Därför är det bra att anlita hemstädning. Den kan man betala för så att man slipper vara less på hemstädningen. Gör som alla andra som har blivit less på hemstädning. Avdragen just för hemstädning var den tjänst som växte mest under 2017, enligt Skatteverket så det är många som har upptäckt fördelarna med att beställa hem en hemstädning i Stockholm, bland annat.

1 Aug 2019

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.