Rent och fint på arbetsplatsen

Låt någon annan ta hand om städningen på arbetsplatsen. Då behöver ingen diskutera vem som ska vattna blommorna eller byta toalettrullen. Anlita en städfirma som gör jobbet redan idag.

Handen på hjärtat. Sitter det en lapp med texten ”din mamma jobbar inte här” eller ”diska din mugg” på jobbet? Hur ser blommorna ut? Är de halvdöda eller står det plastväxter där och dammar istället?

Oavsett om det är ett stort eller litet kontor så är det svårt att hinna med och hålla rent efter andra. Om man inte själv arbetar inom lokalvård tillhör ju sällan städning ens arbetsuppgifter på jobbet. Då gäller det att hitta bra lösningar för vem som skall komma och fixa så det är fint och rent på kontoret.

Städat och rent ger en bra arbetsmiljö

När man behöver kontorsstädning i Malmö kontaktar man olika städfirmor och ber att få offerter från dem. Fundera igenom vad ni behöver på företaget. Ofta är det grundläggande som dammsugning, våttorkning och tömning av papperskorgar som man är i mest behov av. Tittar man sig omkring kan man upptäcka fler saker som städfirman kan ta hand om. Det kan handla om exempelvis blomvattning, fönsterputs och trappstädning.

Det är också lämpligt att fundera över hur ofta man vill att städfirman skall vara på plats. En del företag vill ha daglig städning medan andra är nöjda med en gång i veckan beroende på verksamhet. Städningen kan också ändras under tidens gång efter behov och säsong så att det passar företaget på bästa sätt.

30 Dec 2020

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.