Öka trivseln på kontoret med kontorsstädning

Det är svårt att trivas på en arbetsplats som är smutsig, ostädat och ofräsch. Med kontinuerlig kontorsstädning behöver detta dock inte bli ett bekymmer för dig och dina kollegor på jobbet.

Det är många faktorer som avgör om du trivs på jobbet eller inte. Att ha en rimlig arbetsbörda, att stimuleras av sina uppgifter och trevliga kollegor är alla exempel på vad som gör en arbetsplats trivsam. Men ingenting av detta spelar egentligen någon roll om kontoret är smutsigt, ytorna inte avtorkade och toaletterna inte städade. Sådant gör väldigt mycket för helhetsupplevelsen. Men vems uppgift är det egentligen att städa kontoret? Du har knappast tid för det och det står antagligen inte heller i din arbetsbeskrivning. Den bästa lösningen är att ta in extern hjälp som kommer och städar av kontoret ett par dagar i veckan, om inte till och med varje dag.

Minskar även smittspridning

Med regelbunden kontorsstädning får ni professionell städhjälp av ett team som verkligen vet hur man håller rent hus. Det är den absolut bästa lösningen ni kan få som både håller arbetsplatsen fräsch och inte belastar er egen personal på något sätt. De flesta lokalvårdare eller städfirmor är mycket flexibla med när, hur och var ni vill att de ska städa.

Att hålla rent på arbetsplatsen är även effektivt ur smittskyddsperspektiv. Genom att sprita och torka av ytor låter man inte bakterier och virus ligga kvar och vänta på att hoppa på nästa medarbetare som sätter sig vid skrivbordet. Alla tjänar på kontorsstädning!

9 Dec 2020

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.