Ett hav av lådor är ingens dröm

Under en flytt händer det mycket mer än att bara packa i kartonger och släpa ut möbler. En flytt omfattar alltid mycket mer jobb och städning än vad man kanske först trodde. Ta hjälp nästa gång!

Flytta brukar man göra några gånger i livet. Man flyttar hemifrån när man blivit vuxen och skaffat sig ett eget krypin. Man flyttar ihop i en ny gemensam lägenhet med sin partner och eventuellt flyttar man sedan till en större bostad när den nya familjen växer. I varje flytt packar man ner mer än bara kläder och saker. Det kan kännas som om man packar ner ett helt liv, och i många fall är det så. På något sätt börjar man ju om på nytt i en flytt, och att komma in i den nya bostaden känns spännande. Men en av de mindre spännande momenten är röran och smutsen som en flytt skapar, och slutligen all städning som krävs.

Låt någon annan ta hand om flyttstädningen

En flyttstädning är annorlunda från en vanlig städning. Därför kan det vara en bra idé att anlita proffs för att göra jobbet. Städning efter flytt kräver extra noggrannhet för att den nya ägaren ska bli nöjd. Du skulle dock säkert hellre använda tiden till att fixa i nya lägenheten. Många företag erbjuder RUT-avdrag på denna tjänst, så det blir troligtvis billigare än du tror om du väljer att beställa flyttstädning i Gävle. Så gå inte ner på knä och skrubba själv, det kommer kännas skönare att låta någon annan göra jobbet.

15 Dec 2020

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.