En ren och fräsch miljö för alla elever

Det är viktigt att det är städat och rent i våra skolor runt om i landet. Elevernas skolarbete har såklart topprioritet, men även den arbetsmiljö som våra barn vistas i dagligen spelar stor roll.

Alla som går i skolan, oavsett om det är förskola, grundskola, gymnasium eller högre utbildning, förtjänar att vistas i en så bra arbetsmiljö som möjligt. Om det inte är ordentligt städat med smutsiga toaletter, dammiga möbler eller kanske skräpiga golv så presterar eleverna faktiskt inte lika bra som de skulle göra om det vore rent och fräscht runt omkring dem. Den miljö som våra barn vistas i om dagarna behöver vara i gott skick för att de ska kunna prestera på sin bästa nivå och för att de ska kunna trivas så bra som möjligt under skoldagen. Skolan är trots allt våra barns arbetsplats under hela deras uppväxt.

Hitta den städfirma som passar för just er skola

Att få tag i en firma som städar på skolor och förskolor är egentligen inte speciellt svårt. Behöver ni hjälp med skolstädning i till exempel Stockholm? Då kan ni kika runt på nätet för att hitta ett passande städföretag som kan hjälpa er med det ni har behov av. Utöver den standardstädning som är planerad brukar städföretag också kunna skräddarsy städprogram efter just kundens behov och önskemål. Vad ni än behöver hjälp med när det gäller städningen på er skola så brukar det allra mesta gå att lösa bara man pratar om det. Läs mer om skolstädning på denna hemsida: https://www.skolstädningstockholm.se 

11 Nov 2020

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.