Är du för stressad för att städa?

Smuts och stök som samlar sig tenderar till att bli oöverstigliga hinder. Är man stressad går man bara förbi, låtsas att man inte ser berget av tvätt eller travarna av räkningar och böcker.

Att ta det där krafttaget blir inte av om man har fått en krämpa eller sjukdom, eller om man är omåttligt stressad av ett krävande jobb. Kanske ska man åka och hjälpa en gammal förälder, och det är lätt att sätta sina egna behov och saker i sista rummet. Gör något åt denna stökiga situation. Anlita hjälp snarast, för det finns proffs inom det mesta du kan behöva. Det du är mest betjänt av just nu kan vara en städhjälp i Stockholm.

Ut med både skräpet och stressen

Ha ett enkelt liv, utan stress och utan för mycket prylar. Har du hört det? Men vad gör man när allt är så bra att ha? Garnnystan tenderar att bli fler och fler, och man skaffar nya i en högre takt än stickorna jobbar, så det blir travar, kassar, skåpen fulla. Det finns coacher som kan hjälpa till, så att man skaffar det man vill ha och behöver, men inte mer.

Konsten är att kasta, att välja det man verkligen uppskattar, och att städa undan. Du får mindre stresspåslag om du låter någon annan städa åt dig. Det finns gott om städfirmor i Stockholm som bara hoppas på att du ska anlita dem. Du behöver inte ens vara hemma. Du kan gå på spa och koppla av.

28 Apr 2021

Om sidan

Den här sidan handlar om städning, om städredskap och rengöringsmedel. Här avhandlar vi städtekniker, vilka slags städredskap som är bäst. Vilka slags rengöringsmedel som passar till olika slags fläckar. Hur man hittar rätt i städbranschen och hur man kan få en hemstädning som fungerar.